Saavutettavuusseloste

Koronarokotusaika.fi on Uudenmaan alueen kuntien yhteinen koronarokotusten ajanvarauspalvelu. Palvelun tuottaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, HUS.

Palvelu koostuu teknisesti kolmesta eri komponentista: Koronarokotusaika.fi-infosivustosta, esitieto- ja tunnistautumissovelluksesta sekä Vihta-ajanvaruspalvelusta.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Koronarokotusaika.fi-sivustoa ja esitieto- ja tunnistautumissovellusta.

Vihta-ajanvarauspalvelun saavutettavuusselosteen löydät palvelun omilta sivuilta: Vihta-ajanvarauspalvelun saavutettavuusseloste

HUS pyrkii takaamaan palvelun saavutettavuuden lain edellyttämien vaatimusten mukaisesti. Kaikissa palveluissa tavoitteena on Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) version 2.1 määrittelemä AA-taso.

Lisätietoja:

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 (Finlex)

Saavutettavuuden tila

Koronarokotusaika-palvelu on parhaillaan sen ensimmäisessä ja infosivuston osalta väliaikaisessa vaiheessa, eikä näin ollen ole vielä täytä kaikkia kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. Palvelun laajempi saavutettavuus pyritään turvaamaan palvelun seuraavien käyttöönottovaiheiden myötä tammikuun 2021 aikana.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä väliaikainen seloste on laadittu 31.12.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia tähän palveluun ja sen saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen koronarokotusaika@hus.fi.

Täytäntoonpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot